Zarro Maxx 27
Zarro Maxx 27

Creativiteit comfort en het onderscheidende vermogen van Zarro.

Scroll

De Luxe Zarro Maxx

Zarro Maxx 27

De luxe Zarro Maxx 27 staat voor creativiteit comfort en het onderscheidende vermogen van Zarro. Zijn krachtige motoren en dynamische design met 4 slaapplaatsen en grensverleggende technologie maken de Zarro Maxx 27 onbetwist tot de meest indrukwekkende tendersloep in zijn klasse.

Zarro heeft voor de nieuwe Maxx 27 rekening gehouden met een breed publiek, een mix van retro en moderne belijning sieren dit unieke model.

BEKIJK DE ZARRO MAXX 27

Details

Lengte over alles:8.25 m
Breedte over alles:2.65 m
Diepgang:0.70 m
Doorvaart hoogte:1.20 m
Gewicht:2300 kg (zonder motor)
Ce Keur:C / B
Max motor:300 pk
Dikte polyester dek:12mm polyester
Dikte polyester romp:Dubbel sandwich 32mm
Casco:hand-lay-up dubbel sandwich construktie 32mm
Garantie:3 jaar
Prijs (vanaf):€ 79.995,-  Bereken hier uw maandprijs

Omschrijving

Omschrijving

De nieuwe Zarro Maxx 27 heeft een uiterst efficiënt onderwaterschip en is geschikt voor de binnenwateren als ook voor het kustwater. 

Uitmuntende vaareigenschappen voor het langzaam varen maar ook zeker voor snelheden tot 75 kmph.
Het interieur straalt comfort uit en is tot in de details uitgewerkt, in een handomdraai is er een royaal 2 persoon bed/zonnebed gecreëerd. De vrije doorloop naar het zwemplateau is mogelijk door een uiterst innovatief kantelsysteem van de zitting.

In de cabin een afsluitbare vaste toilet ruimte veel bergruimte en optioneel een luxe betimmering incl. 2 pers bed (2.10m) zo dat er totaal 4 personen kunnen overnachten. Een functionele en luxe keuken voor in het schip met kookplaat wasbak en 80l rvs koelkast.

De zelflozende kuip bestaat uit 2 niveaus dit geeft een ruimtelijk gevoel en zeker belangrijk stahoogte onder de cabrioletkap. De hinderlijke grote motorkist is in de nieuwe Zarro Maxx 27 deels weggewerkt onder de L bank wat natuurlijk veel ruimte geeft voor de comfortabele rondzit achter het stuurwiel. 
Zarro, ervaar het verschil!

Extra

Extra

SHOWROOM ZARRO WERF

Kom eens langs in onze royale 2000m2 showroom en bekijk al het moois van Zarro Dutch Quality Yachts, de nieuwste modellen en hoge kwaliteit occasions. Wij hebben altijd voldoende boten op voorraad en klaarliggen voor een eventuele proefvaart!
Bel 0517-384225 of mail info(at)zarro.nl

STANDAARD EN ZEER COMPLEET

Bij de productie van Zarro Dutch Quality Yachts staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. De werf bouwt de Zarro boten zoals dat nog nauwelijks meer gebeurt, alles met de hand en alles in eigen beheer. Zoals dat vroeger gewoon was. De complete lijn is een volledig Nederlands en ambachtelijk product!

WINTERSTALLING

Bij Zarro het mogelijk om uw boot bij ons te stallen tijdens de winter maanden. Op uw verzoek komen wij uw sloep of tender dan voor een gereduceerd tarief halen en brengen. U kunt dit natuurlijk ook combineren met bijvoorbeeld onderhouds- of andere werkzaamheden.


Al onze producten van Zarro zijn afzonderlijk gekeurd en voldoen aan de strenge CE markering voor betrouwbaar vaarplezier

B.J. van ZandbergenZarro Dutch Quality Yachts.