Zarro Z42
Zarro Z42

Stijl en klasse in een hyper moderne uitvoering

Scroll

Modern Retro Luxe

De Zarro Z42 is een ontwerp van VriPack en Zarro!

Sportieve prestaties, veiligheid en comfort met een onmiskenbare exclusieve uitstraling waren de belangrijkste uitgangspunten voor de Zarro Z42, samen met Vri-Pack zijn we tot het uiterste gegaan om dit te bereiken en het resultaat zal u absoluut versteld doen staan.

Leverbaar met VolvoPenta IPS aandrijving en dubbele motoren van 2x 220pk tot 2x 480pk (gereed april 2017)

Bekijk de Zarro Z42

Details

Lengte over alles:12.80M
Lengte op waterlijn:11.75M
Breedte over alles:4.10M
Diepgang:0.7M
Doorvaart hoogte:2.20m
Classificatie:CE- B
CRUISE SPEED (MID LOAD): est. 30kn
MAX SPEED (Light ship):est. 39kn
Brandstof capaciteit:

1200ltr

 

Fresh water:500ltr (53 gal)
Motoren:2x Volvo Penta IPS 600pk
Transmissie:Volvo IPS
Builder:Zarro Dutch Quality Yachts
Design:Zarro / Vripack
Engineering:Zarro / Vripack
NAVAL ARCHITECT:Vripack
HULL MATERIAL:Vinylester, sandwich fibre glass
ACCOMMODATION:captain room 2 pers, guest room2 pers + 1 crew
Prijs:Op aanvraag

Zarro Z42 Hardtop


Stijl en klasse in een hyper moderne uitvoering en technische zeer vooruitstrevend, de Zarro Z42 heeft het allemaal en is daarmee gelijk een nieuwe maatstaaf in het luxe Nederlandse jachtbouw segment.

Sportieve prestaties, veiligheid en comfort met een onmiskenbare exclusieve uitstraling waren de belangrijkste uitgangspunten voor de Zarro Z42, samen met Vri-Pack zijn we tot het uiterste gegaan om dit te bereiken en het resultaat zal u absoluut versteld doen staan.

De Zarro Z42 heeft een innovatieve en zeer efficiënt onderwaterschip met brede sprayrail ontwikkelt door de beste ingenieurs van vripack en samen met de betrouwbare VolvoPenta IPS techniek beschikt de Zarro Z42 over zeer dynamische vaareigenschappen en is veilig bij alle omstandigheden.

De Zarro Z42 kan worden uitgerust met twee krachtige Volvo D6-DP 435 pk zescilinder dieselmotoren in combinatie met IPS600 dual pod voortstuwing. Dit uiterst efficiënte joystick regelbaar aandrijfsysteem biedt meer bedieningsgemak en nauwkeuriger besturing, evenals een hogere prestatie en een opmerkelijke hoge topsnelheid van maar liefst 38 knopen.

De unieke cockpit lay-out zorgt voor veel overzicht en comfort, zonder te worden geïsoleerd van gasten of familie maar ook de zichtlijnen naar voren en rondom het schip voldoen aan de nieuwste verscherpte eisen en regelgeving voor CE - B .

Het schip zit vol met opvallende eyecatchers zoals het creatieve en zeer sfeervol led lichtplan en het volledige glazen dashboard, voorzien van de modernste techniek en mooiste digitale weergave van alle kaarten, schakelaars en instrumenten.

Een uniek ontworpen brede rondzit achter in het schip bied voldoende plaats aan 6 personen en kan in een handomdraai worden omgebouwd naar een luxueus 4 persoons zonnebed, dit innovatieve ruime zonnebed bied veel comfort en is ook veilig bij snelvaren door de stijlvolle glazen omranding.

Het interieur in de buiten kuip met een grote L bank achter de stuurman en aan bakboord kant een zeer complete uitgeruste bar/keuken met tv en ongekende geluidsinstallatie , uw gasten of familie zullen onder de indruk zijn van de mogelijkheden en het comfort.

 

Het ruime binnen interieur met maar liefst 1.95m stahoogte  is erg stijlvol en doordacht, u beschikt over 2 persoons bed aan bakboord met veel kastruimte en aan stuurboord een ruim toilet met toegang tot een extra ruime natte cel met douche en wastafel . Het voorschip is ingericht als kapiteins hut, dit is breed en ruim en beschikt over een groot 2 persoons bed met veel comfort en luxe zoals een 2 pers bank en breedbeeld tv incl. surround systeem.

SHOWROOM ZARRO WERF

Kom eens langs in onze royale 2000m2 showroom en bekijk al het moois van Zarro Dutch Quality Yachts, de nieuwste modellen en hoge kwaliteit occasions. Wij hebben altijd voldoende boten op voorraad en klaarliggen voor een eventuele proefvaart!
Bel 0517-384225 of mail info(at)zarro.nl

STANDAARD EN ZEER COMPLEET

Bij de productie van Zarro Dutch Quality Yachts staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. De werf bouwt de Zarro boten zoals dat nog nauwelijks meer gebeurt, alles met de hand en alles in eigen beheer. Zoals dat vroeger gewoon was. De complete lijn is een volledig Nederlands en ambachtelijk product!

WINTERSTALLING

Bij Zarro het mogelijk om uw boot bij ons te stallen tijdens de winter maanden. Op uw verzoek komen wij uw sloep of tender dan voor een gereduceerd tarief halen en brengen. U kunt dit natuurlijk ook combineren met bijvoorbeeld onderhouds- of andere werkzaamheden.


Al onze producten van Zarro zijn afzonderlijk gekeurd en voldoen aan de strenge CE markering voor betrouwbaar vaarplezier

B.J. van ZandbergenZarro Dutch Quality Yachts.